Kom och hälsa på!

Dedicap börjar ta form. Vi är nu på plats på vårt nya kontor, Sturegatan 18 3 tr. Jens, Martin och Christian sitter nu på heltid och arbetar med att skapa plattformen för det framtida Dedicap.

Vi kommer primärt att arbeta med utköp och partnerskap med entreprenörer och ledningsgrupper. Fokus är små/medelstora företag som vi kan utveckla tillsammans. Typiskt sett ett rörelseresultat mellan SEK 10-30m när vi kommer in som ägare. Vi arbetar systematiskt och lägger gemensamt en plan för utveckling och tillväxt. Vi tänker långsiktigt och är beredda att tillföra kapital för att realisera potentialen i en verksamhet. Vi är själva generalister men med vår långa historia som investerare har vi byggt upp ett stort nätverk av industrialister som vi kan dra på för att skapa rätt kompetens i varje investering.

Kom förbi för en förutsättningslös diskussion!